Rondleiding op maat

Maatwerk

Deze rondleiding wordt speciaal voor jou samengesteld. Hierbij is bijna alles mogelijk.

Zo kan er op een locatie naar keuze (max. 15 minuten lopen vanaf het centrum) worden gestart. Er kan bijvoorbeeld tussendoor even worden gepauzeerd voor een drankje of ijsje. Ook is het mogelijk om een voorkeur voor een bepaald thema door te gegeven. Mochten er jongeren bij zijn, dan kan er voor een bingo voor onderweg worden gekozen en bij kinderen voor een speurtocht.

Meer info

Aangezien maatwerk wat meer tijd van ons vraagt, verzoeken wij je deze rondleiding op tijd aan ons door te geven. Deze rondleiding kan alleen vanaf 8 t/m 20 personen worden gereserveerd. Afhankelijk van de afstand zal de rondleiding tussen de 1,5 en 2,5 uur duren.

De prijs van deze rondleiding is afhankelijk van het aantal deelnemers en van de bijzonderheden. Laat ons je wensen weten en wij sturen je een offerte.

Suggesties

Zin in een lekkere onderbreking van de rondleiding kies dan bijvoorbeeld voor een heerlijk ijsje van IJssalon Nelis. Of kies voor een drankje met het lekkerste koekje van Weesp, de Weespermop.

Kan de dag niet lang genoeg duren, koppel er dan een vaartochtje over de Vecht aan vast of kies voor een bezoek aan het Weesper Automatenkabinet.

Dit zeggen eerdere bezoekers

 • Een leuk informatief en gezellig kinderfeestje! De kids hebben fantastisch door Weesp heen gewandeld, gerend, gespeurd en de schat ontdekt. Goede afwisseling opdrachten, wandelen en wachten

  Rutger
 • Dit is een prima combinatie van iets speuren met de kinderen en informatie krijgen over Mooi Weesp. Verder toen het ging regenen en onweren had Cora een flexibele oplossing bedacht, zodat we droog pauze konden houden.

  Oma Riet en de rest
 • Leuke rondleiding door Weesp, met voor de kinderen een leuk spel met schat zoeken. Mooie wandeling, informatief en voor de kinderen precies goed qua lengte & opdrachten. We hebben genoten van het lekkere ijs van Nelis.

  Femke uit Amsterdam
 • Cora heeft ons, een groep van 8 personen, een gezellige, leerzame en informatieve rondleiding door Weesp gegeven. Tijdens de rondleiding werden we meerdere malen verrast door alle onopvallende details die je alleen ontdekt als iemand je die vertelt. Cora vertelt boeiend over de Weesper geschiedenis en de mensen die daar een belangrijke rol in gespeeld hebben. Daarnaast heeft Cora ons ook geholpen bij het organiseren van een boottocht op de Vecht. We hebben een topdag gehad, Cora bedankt!

  Tom & Mandy
 • Veel informatie over de geschiedenis van Weesp te zien en te horen gekregen. Ze had veel mooie afbeeldingen van vroeger, waardoor de vergelijkingen goed zichtbaar waren. Na al jaren in Weesp te komen, eindelijk meer geleerd over de gebouwen en wat er zich heeft afgespeeld. Zeker een aanrader om te doen voor een leuke dag in Weesp.

  Lucinda Vonk
 • Heel leuke rondleiding door Weesp gekregen. Rondleidster vertelt op een fijne manier en vol charisma. Vooral leuk om over de geschiedenis van de band tussen Amsterdam en Weesp te horen en de kleine details erover in de gebouwen. En over de bierhandel in Weesp met als bijpassende afsluiter een bezoek aan het proeflokaal van de lokale bierbrouwerij Wispe.

  Mike Vonk
 • Rondleiding in Weesp georganiseerd voor een vriendin als verrassing. Cora deed de rondleiding. Ze was erg enthousiast en nam de tijd. Ze was goed voorbereid en wist heel veel te vertellen over de geschiedenis van Weesp. We hebben veel gezien, dingen geleerd en genoten van haar enthousiasme. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Fiet
 • Leuke rondleiding gehad door Weesp, op maat gemaakt voor ons gezelschap van 4 personen. Cora vertelde vol enthousiasme over de geschiedenis en huidige situatie. De moeite waard!

  Len van Eeden
 • We hadden een zeer interessante middag met Cora, die haar passie voor deze prachtige stad (Weesp) met ons deelde. Ik raad haar rondleidingen ten zeerste aan!

  Maxime Walter
 • We hebben echt genoten van het bezoek aan Weesp dankzij Cora. Ze wist hoe ze ons veel interessante details over deze prachtige stad kon geven. Omdat onze groep multicultureel was (DE, US, FR), kon ze haar uitleg in verschillende talen verduidelijken. Haar ruimdenkende, sympathieke aard heeft veel bijgedragen aan het succes van onze tour met haar. Wij bevelen haar graag bij u aan!

  Eva Paape

Speciaal voor jou

Zin in een rondleiding, maar zijn jouw wensen net even anders? Dan biedt de rondleiding op maat uitkomst. Laat weten wat je wensen zijn en wij zorgen voor een rondleiding die perfect aansluit op je wensen.