Kinderfeestje

Schatzoeken

Wij organiseren kinderfeestjes in Weesp, waarbij je lekker buiten bezig bent. Maar eerst is er limonade + feestkoeken op een mooi versierde locatie in de Middenstraat. Na cadeautjes uitpakken en zingen voor de jarige gaan we buiten op zoek naar de schat. Dit doen we met een speurtocht dwars door het gezellige oude centrum van Weesp.

Als je alle aanwijzingen hebt verzameld, kun je op zoek gaan naar de schat. Is de schatkist gevonden? Dan mag iedereen een aardigheidje uit de schatkist uitzoeken om mee naar huis te nemen. We eindigen de speurtocht bij Speeltuin Don Bosco, waar nog even kan worden gespeeld. Bij gesloten speeltuin of slecht weer gaan we na afloop binnen spelletjes doen bij onze start locatie in de Middenstraat.

Voor wie

Dit kinderfeestje is het meest geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar. Wij adviseren maximum 8 kinderen per feestje uit te nodigen. Begeleiding door 1 of 2 ouders is gewenst. Vooral buiten kunnen de kinderen in hun enthousiasme snel afgeleid zijn.

Het feestje duurt gemiddeld zo’n 3 uur. Aangezien we voornamelijk buiten bezig zijn, is het wel handig om hier qua kleding en schoeisel rekening mee te houden.

Dit feestje is onbetaalbaar

Een kinderfeestje kost €85,- voor max. 8 kinderen en 2 volwassenen. Dit is inclusief 2x limonade + koek, snoepje onderweg en verrassing uit de schatkist. Voor ieder extra kind betaal je €3,50.

Bij bezoek aan Speeltuin Don Bosco komt er tegen gereduceerd tarief €1 entrée per kind bij (incl. limonade). Dit dient bij de speeltuin zelf te worden betaald. Voor kinderen die lid zijn hoeft niet te worden betaald, wel even (kopie)pasje van lidmaatschap meenemen.

Het feestje kan nog worden uitgebreid met een lekker ijsje van IJssalon Nelis. Dankzij onze goede contacten betaal je €1,- per bolletje. Dit dient wel vooraf met ons te worden afgestemd.

Je mag ook zelf iets te eten of te drinken voor de kinderen meenemen. Verder is er bij Speeltuin Don Bosco het één en ander verkrijgbaar. Kinderfeestjes in combinatie met Don Bosco zijn mogelijk op woensdag, vrijdag en zondag.

Dit zeggen eerdere bezoekers

 • Een leuk informatief en gezellig kinderfeestje! De kids hebben fantastisch door Weesp heen gewandeld, gerend, gespeurd en de schat ontdekt. Goede afwisseling opdrachten, wandelen en wachten

  Rutger
 • Dit is een prima combinatie van iets speuren met de kinderen en informatie krijgen over Mooi Weesp. Verder toen het ging regenen en onweren had Cora een flexibele oplossing bedacht, zodat we droog pauze konden houden.

  Oma Riet en de rest
 • Leuke rondleiding door Weesp, met voor de kinderen een leuk spel met schat zoeken. Mooie wandeling, informatief en voor de kinderen precies goed qua lengte & opdrachten. We hebben genoten van het lekkere ijs van Nelis.

  Femke uit Amsterdam
 • Cora heeft ons, een groep van 8 personen, een gezellige, leerzame en informatieve rondleiding door Weesp gegeven. Tijdens de rondleiding werden we meerdere malen verrast door alle onopvallende details die je alleen ontdekt als iemand je die vertelt. Cora vertelt boeiend over de Weesper geschiedenis en de mensen die daar een belangrijke rol in gespeeld hebben. Daarnaast heeft Cora ons ook geholpen bij het organiseren van een boottocht op de Vecht. We hebben een topdag gehad, Cora bedankt!

  Tom & Mandy
 • Veel informatie over de geschiedenis van Weesp te zien en te horen gekregen. Ze had veel mooie afbeeldingen van vroeger, waardoor de vergelijkingen goed zichtbaar waren. Na al jaren in Weesp te komen, eindelijk meer geleerd over de gebouwen en wat er zich heeft afgespeeld. Zeker een aanrader om te doen voor een leuke dag in Weesp.

  Lucinda Vonk
 • Heel leuke rondleiding door Weesp gekregen. Rondleidster vertelt op een fijne manier en vol charisma. Vooral leuk om over de geschiedenis van de band tussen Amsterdam en Weesp te horen en de kleine details erover in de gebouwen. En over de bierhandel in Weesp met als bijpassende afsluiter een bezoek aan het proeflokaal van de lokale bierbrouwerij Wispe.

  Mike Vonk
 • Rondleiding in Weesp georganiseerd voor een vriendin als verrassing. Cora deed de rondleiding. Ze was erg enthousiast en nam de tijd. Ze was goed voorbereid en wist heel veel te vertellen over de geschiedenis van Weesp. We hebben veel gezien, dingen geleerd en genoten van haar enthousiasme. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Fiet
 • Leuke rondleiding gehad door Weesp, op maat gemaakt voor ons gezelschap van 4 personen. Cora vertelde vol enthousiasme over de geschiedenis en huidige situatie. De moeite waard!

  Len van Eeden
 • We hadden een zeer interessante middag met Cora, die haar passie voor deze prachtige stad (Weesp) met ons deelde. Ik raad haar rondleidingen ten zeerste aan!

  Maxime Walter
 • We hebben echt genoten van het bezoek aan Weesp dankzij Cora. Ze wist hoe ze ons veel interessante details over deze prachtige stad kon geven. Omdat onze groep multicultureel was (DE, US, FR), kon ze haar uitleg in verschillende talen verduidelijken. Haar ruimdenkende, sympathieke aard heeft veel bijgedragen aan het succes van onze tour met haar. Wij bevelen haar graag bij u aan!

  Eva Paape

Het Mooiste kinderfeestje van Weesp

Voor een compleet verzorgd kinderfeestje in ons mooie Weesp, vier je je feestje met Mooi Weesp. Lekker buiten speuren in het oude centrum van Weesp, met tot slot spelen bij speeltuin Don Bosco.