Ontdek hoe Mooi Weesp kan zijn

Mooi Weesp laat je op een leuke en leerzame manier Weesp ontdekken d.m.v. diverse rondleidingen, excursies, speurtochten en arrangementen.

Ontdek hoe Mooi Weesp kan zijn

Mooi Weesp laat je op een leuke en leerzame manier Weesp ontdekken d.m.v. diverse rondleidingen, excursies, speurtochten en arrangementen.

Rondleidingen in Weesp

Geniet van de mooiste plekjes in Weesp, terwijl onze ervaren lokale gids je op enthousiaste wijze de verhalen achter de gevels uit de doeken doet. Met boeiende verhalen en foto’s komt de geschiedenis van Weesp echt tot leven. Een complete rondleiding duurt gemiddeld 1,5 uur. Met een speurtocht of fotobingo voor onze jonge bezoekers, blijft de rondleiding ook voor hen een leuke uitdaging. Alle mogelijke rondleidingen en aantrekkelijke arrangementen zijn verder op deze pagina te vinden.

Nog mooier

Upgrade je bezoek aan Weesp met één van onze speciale deals. Selecteer een rondleiding of feestje en voeg een Nog Mooier deal toe om je ervaring compleet te maken.

weesperproeverij-schilderij-mooi-weesp-binnenkort

Weesper proeverij

Weesp, dat is genieten!

Zin in een bezoek aan Weesp?

Kies dan voor één van de rondleidingen van Mooi Weesp. Wij helpen je graag er een gezellige dag van te maken. Er is voor elk gezelschap een leuke rondleiding te vinden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Een souvenir uit Weesp meenemen?

Een souvenir maakt je bezoek aan het mooie Weesp helemaal onvergetelijk. Ook leuk om uit te delen en anderen te laten zien hoe Mooi Weesp is. Er zijn inmiddels al vele hartelijke groeten uit Weesp de wereld in gestuurd.

Dit zeggen eerdere bezoekers

 • Een leuk informatief en gezellig kinderfeestje! De kids hebben fantastisch door Weesp heen gewandeld, gerend, gespeurd en de schat ontdekt. Goede afwisseling opdrachten, wandelen en wachten

  Rutger
 • Dit is een prima combinatie van iets speuren met de kinderen en informatie krijgen over Mooi Weesp. Verder toen het ging regenen en onweren had Cora een flexibele oplossing bedacht, zodat we droog pauze konden houden.

  Oma Riet en de rest
 • Leuke rondleiding door Weesp, met voor de kinderen een leuk spel met schat zoeken. Mooie wandeling, informatief en voor de kinderen precies goed qua lengte & opdrachten. We hebben genoten van het lekkere ijs van Nelis.

  Femke uit Amsterdam
 • Cora heeft ons, een groep van 8 personen, een gezellige, leerzame en informatieve rondleiding door Weesp gegeven. Tijdens de rondleiding werden we meerdere malen verrast door alle onopvallende details die je alleen ontdekt als iemand je die vertelt. Cora vertelt boeiend over de Weesper geschiedenis en de mensen die daar een belangrijke rol in gespeeld hebben. Daarnaast heeft Cora ons ook geholpen bij het organiseren van een boottocht op de Vecht. We hebben een topdag gehad, Cora bedankt!

  Tom & Mandy
 • Veel informatie over de geschiedenis van Weesp te zien en te horen gekregen. Ze had veel mooie afbeeldingen van vroeger, waardoor de vergelijkingen goed zichtbaar waren. Na al jaren in Weesp te komen, eindelijk meer geleerd over de gebouwen en wat er zich heeft afgespeeld. Zeker een aanrader om te doen voor een leuke dag in Weesp.

  Lucinda Vonk
 • Heel leuke rondleiding door Weesp gekregen. Rondleidster vertelt op een fijne manier en vol charisma. Vooral leuk om over de geschiedenis van de band tussen Amsterdam en Weesp te horen en de kleine details erover in de gebouwen. En over de bierhandel in Weesp met als bijpassende afsluiter een bezoek aan het proeflokaal van de lokale bierbrouwerij Wispe.

  Mike Vonk
 • Rondleiding in Weesp georganiseerd voor een vriendin als verrassing. Cora deed de rondleiding. Ze was erg enthousiast en nam de tijd. Ze was goed voorbereid en wist heel veel te vertellen over de geschiedenis van Weesp. We hebben veel gezien, dingen geleerd en genoten van haar enthousiasme. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Fiet
 • Leuke rondleiding gehad door Weesp, op maat gemaakt voor ons gezelschap van 4 personen. Cora vertelde vol enthousiasme over de geschiedenis en huidige situatie. De moeite waard!

  Len van Eeden
 • We hadden een zeer interessante middag met Cora, die haar passie voor deze prachtige stad (Weesp) met ons deelde. Ik raad haar rondleidingen ten zeerste aan!

  Maxime Walter
 • We hebben echt genoten van het bezoek aan Weesp dankzij Cora. Ze wist hoe ze ons veel interessante details over deze prachtige stad kon geven. Omdat onze groep multicultureel was (DE, US, FR), kon ze haar uitleg in verschillende talen verduidelijken. Haar ruimdenkende, sympathieke aard heeft veel bijgedragen aan het succes van onze tour met haar. Wij bevelen haar graag bij u aan!

  Eva Paape

Binnenkort van plan om Weesp te ontdekken?

Informeer dan gerust naar de verschillende mogelijkheden. Mooi Weesp helpt je graag om er een leuke dag van te maken. Kijk voor actuele activiteiten ook eens op onze facebookpagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.