Over Mooi Weesp

Passie voor Weesp

Mooi Weesp laat je op een leuke en enthousiaste manier Weesp ontdekken d.m.v. diverse rondleidingen, excursies, speurtochten en arrangementen. Met Mooi Weesp maak je er voor iedereen een geslaagde dag in Weesp van.

Mijn naam is Cora Sloot en in 2015 ben ik gestart met Mooi Weesp. Ik hou van mijn geboortestad Weesp en ik word er blij van om mensen een gezellige dag te bezorgen. Dit doe ik dan ook met veel plezier voor Mooi Weesp.

Meer over mij

Als geboren Weespermop, gids en VVV medewerker deel ik graag mijn liefde voor en kennis over Weesp met de bezoekers. Daarbij weet ik ook geboren en getogen Weespers te verrassen. Ik ben al sinds 2006 actief voor de VVV in Weesp. Eerst in onze eigen VVV Serviceshop en nu alleen in de zomermaanden bij Hotel Hart van Weesp. In 2014 sloot de VVV Serviceshop namelijk haar deuren.

Voor Mooi Weesp heb ik 6 jaar bij “Het Muiderslot” gewerkt. Daar werkte ik als gids, bij de kassa, in de routes en heb ik geholpen bij het opstarten van de kinderfeestjes. Omdat ik werken met kinderen erg leuk vind om te doen, verzorg ik, naast de rondleidingen, ook kinderfeestjes in Weesp. Een feestje bestaat uit een speurtocht, schatzoeken en tot slot spelen bij Speeltuin Don Bosco of op een locatie binnen.

Lokale samenwerkingen

Als bezoeker profiteer je van onze goede samenwerking met lokale bedrijven. Met mijn kennis over Weesp, maak ik je bezoek aan Weesp graag tot een onvergetelijke ervaring.

Ontdek ook hoe mooi en gezellig Weesp is.  Geniet bijvoorbeeld van Weesper lekkernijen, een boeiende rondleiding, een heerlijke vaartocht, een gezellig bezoek aan het Weesper Automatenkabinet of ga speuren en schat zoeken met de kinderen. Leuk voor een familiedag, reünie, personeelsuitje, kinderfeestje of voor een klein gezelschap vanaf 4 personen.

Kortom, heb je zin in een gezellige dag? Kom dan naar Mooi Weesp.